Slider

Miért velem?

Öt éve köteleződtem el a lakberendezés iránt és megszereztem lakberendezői végzettségemet. Rögtön elkezdtem használni az elsajátított tudást, amit nagyban megkönnyített geográfusként szerzett komplex látásmód és közel 10 éves projektmenedzseri tapasztalatom is. Folyamatosan képzem magam, hogy a legfrissebb belsőépítészeti ismeretekkel rendelkezzek.

Egy egyszobás lakással indult a történetem, ma pedig lakások, házak, nyaralók, üzletek, irodák enteriőr tervezésével foglalkozom.

A környezet és ember kapcsolata fontos szerepet kapott életemben, így belsőépítészeti munkáimban ezek harmóniájára törekszem.

Lakberendezőként rengeteg időt töltök szakemberekkel, hogy minden apró részlet a helyére kerüljön. Projektjeimet igény szerint a tervezéstől a kivitelezés végéig figyelemmel kísérem.

Kulcsfontosságú számomra, hogy a kényelmes és funkcionális térszervezést összekapcsoljam az egyedi megjelenéssel.

Szeretem megérteni az ügyfeleimet és a leginkább hozzájuk passzoló designt megálmodni és megvalósítani.

Célom olyan design tér megalkotása, ami a használóit szolgálja, és mindennapi életüket megkönnyíti.

Tisztelem a múlt értékeit, ugyanakkor hiszek és alkalmazom az innovatív megoldások nyújtotta lehetőségeket.

Egyre nagyobb szerepet kap munkáimban a környezeti- és társadalmi felelősségvállalás az anyaghasználat és a termékkiválasztás területén.

Rendszeresen részt veszek szakmai előadásokon, termékbemutatókon, szakmai rendezvényeken, ahol részletesen megismerem az új termékeket. Évente többször látogatok hazai és nemzetközi kiállításokat is.

Folyamatosan bővítem együttműködő partnereim sorát, hogy a legmegbízhatóbb szakemberekkel dolgozhassak együtt.